DA, TO SU BILI DANI

Muzičko poetski kabare "Da, to su bili dani" u izvođenju Nebojše Dugalića,Borisa Pingovića, Nine Ćosić i Voje Savića.

Opis Umetnici
DA, TO SU BILI DANI

Umetnici


Kabare se pod ovim imenom izvodi od 2004. godine, a do januara 2019. odigran je čak 290 puta. U pitanju je kombinacija muzike i poezije, pa će posetioci moći da uživaju u stihovima Crnjanskog, Simovića, Bećkovića, srpskoj izvornoj pesmi, ali i hitovima Bitlsa, Balaševića, Dilana, Bjelog dugmeta, Arsena Dedića, Vaje kon dios.

Umetnici sviraju gitare, okarinu, ali i druge instrumente, a 
 uoči nastupa u Jazz kantini Lisabon poručuju:

"Naš muzičko-poetski kabare jeste pokušaj da uočimo srodnost različitih muzičkih i poetskih tradicija, ovaploćenih kroz baštine raznih stvaralaca, i da se u ovim danima prisetimo šta je nekada, ne tako davno, značilo govoriti i pevati za sva vremena.  Muzika i poezija su jezici kojima je čovek najživlje oglasio ono najtananije u tajni svoga postojanja. Od toga koliko smo kadri da taj glas čujemo i prepoznamo, koliko smo mu saglasni, zavisi i to kako se oglašavamo u svom trajanju."

 

VAŽNA NAPOMENA:PRE KUPOVINE ULAZNICA, MOLIMO VAS DA POGLEDATE KOLIKO MESTA IMA ZA STOLOM. UKOLIKO NE KUPITE ULAZNICE ZA CEO STO, POSTOJI MOGUĆNOST DA NEKO DRUGI KUPI PREOSTALE ULAZNICE ZA VAŠIM STOLOM!

LISABON SALA

Preporuka

LETO NA GARDOŠU 2019. - VERNISAŽ

Gardoš, Letnja pozornica

Igraju: Marko Živić, Tatjana Kecman i Marko Jovičić
Trivijalna komedija za ozbiljne…

Amatersko pozorište Kovin
Borislav Pekić
Režija: Jovan Grujić

„SOKIN I BOSINA“ Igraju: Ljiljana Blagojević, Vesna Stanković, Milena Đorđević i Miloš Đorđević